Priveles

In sommige gevallen komt groepstraining niet goed uit. Omdat u geen tijd heeft op de normale trainingstijden, uw hond slechts op één specifiek onderdeel training nodig heeft. Het kan ook zijn dat wegens probleemgevend gedrag uw hond er (nog) niet aan toe is om in een groep te trainen.
In dat geval verzorgen wij privé-lessen op afspraak.

Tijdens deze individuele praktijktraining wordt u door een van de gedragdeskundigen begeleidt bij het ombuigen van het (probleemgevende) gedrag van uw hond naar gewenst gedrag.

U traint dan alleen met uw hond en een instructeur op onderling afgesproken tijdstippen.

Op de Martin Gaus Hondenschool ALERT! wordt precies die specifieke situatie gecreëerd die nodig is voor de training van uw hond. Is de afwezigheid van andere honden gewenst? Dan zorgen wij daarvoor. Zijn er juist andere honden bij de training nodig? We passen precies de situatie aan de behoeften van uw hond, zodat het leerproces optimaal verloopt.

U krijgt adviezen mee voor thuis, en het onderwerp van de lessen bepaalt u. Het aantal benodigde lessen is afhankelijk van de aard van het probleem en het leertempo van uw hond.

Toelatingseisen Geschikt voor iedere hond

Kosten € 38,00

Inbegrepen hierbij: 45 minuten praktijktraining incl. nabespreking

 

Neem u contact op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch via (06) 1569 91 59 om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Tineke Minke

gezondheid_verzekerd